Annons
Annons

Upplevelsechef

Gyllene Uttern

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Upplevelsechef
Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern består utav hotellrum och stugor med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler.

Till Gyllene Uttern söker vi nu en glad lättsam person med erfarenhet från Besöksnäringen som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell utanför Gränna.

Det här gör Du som Upplevelsechef
Du är ytterst ansvarig för gästernas och medarbetarnas upplevelse hos oss. Reception, Städ, Bokning och konferens rapporterar direkt till dig och tillsammans med dina team tar du fram roliga äventyr, briljerar med prissättning och idéer, skapar nytänk och utmanar de traditionella boxarna.

Du kommer äga allt från vardagliga aktiviteter för att skapa arbetsglädje för dina kollegor till att aktivt delta i dialoger i vår bransch där du är med och påverkar. Paketbokningar, roliga alternativ för boende gäster och bygga destinationen Gyllene Uttern kommer att vara ditt fokus. Du ska kort och gott skapa den ultimata upplevelsen.

Som Upplevelsechef hos oss sitter du med i Ledningsgruppen där vi arbetar proaktivt, strategiskt och med glädje. Du lyssnar in dina medarbetare och gäster och säkerställer att vi har en bra servicenivå och har förmåga att analysera våra framgångsfaktorer. Likt många hotell varierar vår beläggning vilket innebär att proaktivitet och lösningsfokus blir avgörande för att möta våra gäster på bästa sätt. Du vet hur du ska attrahera besökare och ge de en riktigt bra upplevelse.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Du har en flerårig dokumenterad erfarenhet från Branschen där du varit aktiv i att skapa goda Gästrelationer, arbetat med VIP:s och diskretion samt är en uppskattad kollega.

Du är van att arbeta mot ekonomiskt uppsatta mål, budgetarbete och uppföljning. Vi tror att du kommer från en vardag där mjuka värderingar och systematiskt arbetsmiljöarbete båda fått plats. Vi tror att du har nytta av erfarenhet och förståelse från att arbete under ett varumärke i privat regi.

Att du har stor och trygg erfarenhet av gästrelationer, internationella såsom svenska, är en grundsten. Att du dessutom har ett brett kontaktnät i besöksnäringen och travel life style samt en personlighet som få glömmer är en riktig bonus! Vi ser gärna att du senast kommer från en roll inom Gästrelationer. Du är trygg i dig själv och är van att arbeta med schemaläggning och kollektivavtal.

Det här är Du som person
För att verkligen komma till din rätta ser vi att du är en peoples person med goda intentioner och mod att prova nya tillvägagångssätt. Din nya grupp kommer att uppskatta egenskaper som omtänksamhet, tydlighet och nyfikenhet.

Du vågar ta plats, leda, delegera och utmana. Vi ser framför oss att du är en glad och engagerad person som vi hoppas på ska trivas i vårt gäng.

Bra att veta
Tjänsten är en provanställning på 6 mån och på heltid. Som Upplevelsechef förväntas du att vara där gästen är varför arbetstid kan komma att variera.

Start och lön enligt överenskommelse.

Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna glada roll så tveka inte att söka direkt!

Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Caroline Ekberg, via mail: caroline.ekberg@julahotell.se

Sista dag för att ansöka om tjänsterna är den 2023.02.28

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02