Annons

Vaktmästare

Mornington Hotel City

På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande, äkta historia och med familjen Persson som ägare sedan 1974. Här möter vi dig i en avslappnad atmosfär utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet och här vill vi att du ska trivas.

Vi tror på en ljusare framtid och med 221 hotellrum, konferens/mötesplatser, health club och stor restaurangverksamhet med bla, innergård/uteservering, bistro och bar i huset samt ytterligare några fastigheter som ingår i koncernen, söker vi nu dig som uppskattar ett omväxlande arbete i en spännande miljö.

Du kommer att vara ansvarig vaktmästare/fastighetsskötare på vårt hotell på Nybrogatan och ett par dagar i veckan kommer du också att tillse att våra övriga fastigheter håller god kondition.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare är din uppgift är att ombesörja att hålla fastigheten i gott skick samt kunna utföra tex mindre renoveringar såsom golvläggning, spackling/målning samt hantering och reparationer av vvs. Du måste också vara beredd att utföra snabba åtgärder som kan uppstå i en verksamhet som hanterar ett stort flöde av människor. Det kan vara tex stopp i avlopp, sandning, skottning, fasadtvätt, sophantering, trasslande dörrar och lås, olika lagningar, mm.

Du har kontakt med våra leverantörer, är en av hotellets anläggningsskötare och har goda kunskaper om brandskydd. Utöver arbetsuppgifterna på hotellet så kommer du även att vara tillgänglig för att hantera samma uppgifter i våra övriga fastigheter (två mindre bostadsfastigheter, en kontorsfastighet inkl ett mindre hotell och Mornington Bromma med bla longstay).

Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor och tar ett stort personligt ansvar genom att självständigt kunna bedriva ditt arbete. Du efterlever gällande branschregler, är en god kollega och är prestigelös och flexibel. Du behöver klara av att hantera snabba förändringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och /eller erfarenhet av ovan. Du innehar B-körkort.
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att tillse att utveckla vår hårdvara ytterligare. Vi håller en hög kvalitet på det vi erbjuder våra gäster.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månader provanställning) med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till främst vardagar men helgjobb kan förekomma.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Egon Persson, Platschef Mornington Hotell City, Nybrogatan 53, på telefon 070-425 33 73.

Välkommen med din ansökan senast den 12 mars. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02