Annons

Verksamhetsansvarig till Kött & Fiskbaren

Stiftelsen Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina och upplevelser i äkta fjällmiljö.

Verksamhetsansvarig till Kött & Fiskbaren
Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, samtidigt som du drivs av viljan att skapa smakupplevelser till våra gäster. Kött & Fiskbaren drivs i ett nära samarbete med Melker Andersson där vi tillsammans erbjuder högkvalitativa råvaror, en lokal inspiration med syfte att skapa genuina matupplevelser.

I rollen som Verksamhetsansvarig leder och utvecklar du en av våra restaurangen med fokus på att säkerställa en fantastisk upplevelse för våra gäster. I denna roll arbetar du mot ekonomisk lönsamhet och hög gästnöjdhet. Som Verksamhetsansvarig är du själv högst delaktig i den dagliga driften och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en roll som restaurang- eller köksansvarig och ett par års erfarenhet från en liknande tjänst på á la carterestaurang.

Som person är du ansvarstagande, du har ett öga för detaljer och är lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har ett coachande förhållningssätt och gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av en hög servicenivå. Du känner dig bekväm med såväl det svenska som engelska språket.

Hos oss på Idre Fjäll har du möjlighet till ett stort utbud av aktiviteter. Dessutom erbjuder vi möjlighet att hyra personalbostad nära jobbet och tillgång till frikostiga personalförmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Anna Hederström på anna.hederstrom@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02