Annons

Verksamhetsansvarig till PW Kök & Bar

Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina och upplevelser i äkta fjällmiljö.

Verksamhetsansvarig till PW Kök & Bar
Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, samtidigt som du drivs av viljan att skapa fina upplevelser till våra gäster. PW Kök & Bar är restaurangen på Pernilla Wiberg Hotel som ligger på fjällets sydsluttning, för gästen som vill ha fjälliv med det lilla extra.

I rollen som Verksamhetsansvarig leder och utvecklar du restaurangen med främsta fokus på att säkerställa en fantastisk upplevelse för våra gäster och ekonomisk lönsamhet. Som Verksamhetsansvarig är du själv högst delaktig i den dagliga driften gärna och delar med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet från en roll som restaurangchef eller erfarenhet från en liknande tjänst på ala carte restaurang.

Som person är du ansvarstagande, du har ett öga för detaljer och är lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har ett coachande förhållningssätt och gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett glatt samarbete. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift.

Hos oss på Idre Fjäll har du möjlighet till ett stort utbud av aktiviteter. Dessutom erbjuder vi möjlighet att hyra personalbostad nära jobbet och tillgång till frikostiga personalförmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till Andreas Starenhed på andreas.starenhed@idrefjall.se.

Varmt välkommen med in ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02