Annons
Annons

Vi söker en drivande och målinriktad konferens- och festvåningschef.

Operakällaren

Att arbeta hos oss på Operakällaren är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Som konferens- och festvåningschef kommer du att leda och utveckla den dagliga verksamheten. Du kommer att ingå i Operakällarens ledningsgrupp.

Operakällaren är en av Sveriges mest berömda restauranger. Belägen i Kungliga Operahuset finns här inte mindre än fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare, konferensrum och festvåningar.

Vi har kapacitet att kunna ta emot upp till 300 konferensgäster och att arrangera mottagningar för upp till 600 gäster. På vår konferens- och festvåningsavdelning så är möjligheterna oändliga. Här anordnar vi allt från frukostmöten, konferenser, luncher, bröllop, utställningar, till stora galamiddagar.

Huvuduppgifter i tjänsten:

Du kommer att ha övergripande ansvar över avdelningens utvecklig där tradition och kvalitet kommer att vara i fokus. I tjänsten ingår personalansvar, projektledning, budget- och prognosarbete. Som konferens- och festvåningschef så kommer du även att vara drivande i att få in nya kunder samt att bevara god kontakt med de befintliga. Du coachar och leder ditt team genom att själv vara en del utav den dagliga driften.

Din profil:

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att leda större Konferens- och festvåningsavdelningar. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.  Du har goda kunskaper i mat och dryck.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är:

  • God självinsikt och intuition
  • Flexibel
  • Målmedveten, drivande och tålmodig
  • Tydlig och kommunikativ
  • Positiv inställning
  • Samarbetsförmåga

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillträdas innan sista ansökningsdagen har gått ut.

Tillträde: Omgående

Arbetstider och omfattning: Heltid, kvällsarbete och helger ingår.

Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt: Linda Berg, ekonomichef och personalansvarig.

linda@operakallaren.se

08-676 5836 / 070-4807780

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02