Annons
Annons

Vi söker en kvällspigg Kock – måndag till fredag

Good Morning + Hägersten

Good Morning + Hägersten ingår i Varumärket Good Morning Hotels. Vi erbjuder ett effektivt boende med god kvalitet för den moderna resenären. Förutom stilfulla hotellrum, möteslokaler och en restaurang som bjuder på vällagad mat, erbjuder vi personlig service utöver det vanliga!

Vi söker nu en kock som kvällstid skapar matglädje för våra gäster. Som kock är du en viktig del av arbetslaget och med ditt engagemang bidrar du, tillsammans med dina kollegor, till att alla våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service.

Om tjänsten:

Utöver att förbereda, tillaga och leverera god och välsmakande mat med hög kvalitet innebär arbetsuppgifterna att ansvara för köket på kvällen. Du säkerhetsställer kvalitet i det som serveras till våra gäster enligt vårt Good Food koncept, du hanterar gruppmiddagar och övriga sedvanliga arbetsuppgifter som sker i ett kök.

Du har stort fokus på kvalité och hållbarhet, är kostnadsmedveten och har god erfarenhet av köksekonomi. Du deltar själv i den dagliga verksamheten vilket under intensiva perioder ibland kan innebära helgarbete.

Vem är du

Vi söker dig som är genuint matintresserad och finner glädje i en väl fungerande drift med fokus på nöjda gäster! Du är kreativ och flexibel med erfarenhet av att arbeta med alla moment i köket. Du har utbildning samt dokumenterad erfarenhet av liknande arbete.

Du är noggrann, handlingskraftig och en sann lagspelare. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset. Vidare är du målinriktad, kvällspigg och inte minst självgående då det är du som ansvarar för köket på kvällen.

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda liksom dina datakunskaper.

Ansökan

Tillträde: omgående
Tjänstegrad: 80 % mån-fre, kvällstid. Helger kan förekomma.
Lön: enligt kollektivavtal.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdatum: 20/6 2019

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte utan skicka din ansökan idag!

www.ligula.se/karriär

Vid frågor om tjänsten, kontakta Thomas Breitung:
thomas.breitung@gmorninghotels.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02