Annons
Annons

Vi söker nu en driven och gästorienterad Event Manager.

Courtyard by Marriott, Stockholm

Marriott International Inc., är en global hotellkedja med fler än 6000 hotell i 122 länder  världen över. I Sverige representeras Marriott International av Courtyard by Marriott i Stockholm och Renaissance Hotel i Malmö.  Samt Sheraton Stockholm Hotel som också ingår i kedjan.

Älskar du känslan av att genomföra det perfekta eventet, med lyriskt nöjda gäster, och att ständigt utveckla och motivera dina medarbetare? Välkommen – vi söker nu en driven och gästorienterad Event Manager. 

Courtyard by Marriott är ett modernt affärshotell med 279 hotellrum samt stora och flexibla mötesytor och det egna restaurangkonceptet Björk Bar & Grill. Hotellet är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Nu söker vi med en driven och strukturerad Event Manager med tydligt gästfokus och goda ledaregenskaper. I tjänsten ingår drifts- och personalansvar för vår event- och konferensavdelning.  Som Event Manager kommer du att ansvara för såväl planering som genomförande samt ett ständigt förbättringsarbete kring våra event och konferenser. Möten och event är en av våra viktigaste delar i hotellet med en betydande tyngd i vår omsättning och med stort fokus på perfekt genomförande och ständig utveckling.

Vi söker dig som är passionerad, gästfokuserad och med ett öga för detaljer.  Som person är du utåtriktad och kommunikativ.  För att lyckas i rollen bör du ha flerårig erfarenhet från en liknande roll med personalansvar inom hotellbranschen.  Du har en välutvecklad förmåga coacha dina medarbetare såväl som en stark relationsbyggande ådra då du har många kontaktytor både internt och externt.  Självklart talar och skriver du engelska obehindrat då vi arbetar i en internationell miljö, med både internationella gäster och medarbetare.

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Arbetstiden är varierad men med tyngdpunkt på vardagar. Helgtjänstgöring och kvällar förekommer dock också, ofta beroende på säsong. Du erbjuds fast lön samt ytterligare rörlig del.  Courtyard by Marriott har självklart kollektivavtal samt erbjuder friskvårdsbidrag och bra förmåner bland våra hotell runt hela världen. Du rapporterar till Food & Bevarage Manager och ingår i Head of Departments-gruppen samt som Duty Manager på hotellet.

För mer information eller ansökan kontakta Food & Bevarage Manager, Daniel Krondahl daniel.krondahl@stockholmcourtyard.se

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tillträde snarast dock senast 8/1 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02