Annons
Annons

Vi utökar vår styrka med en hovmästare

Nova Park Conference

Vi växer och behöver därför en driven hovmästare med ett glödhett intresse för dryck till vårt restaurangteam.

Vi söker dig som har humor och snabba fötter då tempot ofta är högt och vi vet att ett skratt förlänger livet. Du är lyhörd, varm, noggrann och serviceminded. Du har även ett stort intresse för att leda dina kollegor till att ge service utöver det vanliga. Du ska helt enkelt älska att få våra gäster att må mer än bra. Du ska vara behjälplig med bland annat schemaläggning, dryckesinköp och planering. Har du dessutom en sommelier- eller barmästarutbildning så är det ett extra plus i kanten.

Tidigare erfarenhet av hovmästararbetet är att önska.

Blir du nyfiken? Tveka inte att höra av dig till vår restaurangchef maria.backstrom@novapark.com. Om det inte är dig vi söker så kanske det är någon du känner. Dela gärna!

Vi erbjuder dig en arbetsplats med värme, glädje, omtanke och fantastiska medarbetare samt möjligheter att växa både personligt och professionellt.

Nova Park Conference är en fyrstjärnig hotell- och konferensanläggning med 117 rum och 213 bäddar. I vår största konferenslokal har vi kapacitet för upp till 300 personer.

Water Lounge är vår unika spa- och relaxavdelning där vi erbjuder exklusiv avkoppling för såväl konferensgäster som för privatgäster.

På Nova Park brinner vi för mötet mellan människor och våra ledord är omtanke, värme och professionalism. Vi levererar en service utöver det vanliga vilket våra gäster känner av redan i entrén.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02