Annons

Vikarierande kökschef

Bryggarsalen Konferens, Event & Konsert

BLI VÅR NYA KOLLEGA!

Bryggarsalen är konferens-, event- och konsertplatsen vid Odenplan. Nu söker vi en kökschef till hösten.

Bryggarsalen består av en stor eventlokal som rymmer uppåt 250 sittande gäster för konferens eller middag samt 360 minglande gäster. Vi har även en konferensvåning med 5 mötesrum för mellan 2-50 personer.

Vi är ett engagerat gäng som gör allt för att våra gäster ska trivas hos oss!  Vällagad ekologisk mat från vårt eget kök och professionell samt personlig projektledning och service utgör grunden för vårt arbete. Ambitionen är att gästerna ska känna sig helt hemma i våra lokaler. Vi tror att receptet för att lyckas med detta är en extremt välplanerad verksamhet som möjliggör att vi på ett mer avslappnat sätt kan göra det där lilla extra för våra gäster!

Sedan april 2019 är vi medlemmar i Svenska Möten. Det ser vi som ytterligare ett kvitto på att vi håller en hög standard då vi lever upp till de hårda kvalitetskrav som de kräver av sina medlemmar.

I köket är vi ett litet sammansvetsat team på tre personer som jobbat bra tillsammans. Då vår kökschef Martin ska gå på föräldraledighet söker vi nu en vikarierande kökschef som under hösten ska lagleda vårt köksteam.

Vi önskar att du:

 • Har flera års erfarenhet från liknande arbetsroller (souschef-kökschef) sedan tidigare.
 • Gillar att ta ansvar och vara trygg i sin yrkesroll.
 • Är en lugn och strukturerad person som är van att leda kökspersonal.
 • Är ekonomiskt sinnad och har vana av att beräkna åtgång av råvaror till event.
 • har stor passion för matlagning och tycka om när maten lagas från grunden samt gilla när saker görs kvalitativt och noggrant.

På Bryggarsalen lägger vi stor vikt i att ge våra gäster god, vacker och vällagad mat. Vi är en Svanenmärkt anläggning som jobbar mycket med ekologiska råvaror och vi är noga med vad vi väljer för kött, fisk och fågel.

I kökschefsrollen ingår följande arbetsuppgifter:

 • Ansvara för inköp av alla råvaror och ev. non-food som behövs för att kökets verksamhet skall fungera. Det är viktigt att vår ekologiska och etiska profil följs.
 • Schemaläggning av fast anställd kökspersonal och samt se över behovet av kockar på extra pass och då kontakta och schemalägga dessa.
 • Tillsammans med våra kockar ansvara för daglig arbetsplanering i köket
 • Arbeta i den dagliga verksamheten i köket
 • Kommunicera med bokning för att planera vad som ska serveras till våra gäster för såväl luncher, middagar och andra event.
 • Vara kökets representant påveckoplaneringsmöten med bokning och drift. Ansvarar för att veckans lunch, fika menyer presenterats skriftligen på mötet.

Bryggarsalen är framförallt en konferensanläggning, så mycket av verksamheten i köket består av att förse våra dagligen ca 50-200 gäster med förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Vi gör dessutom kvällsevent och 3-rättersmiddagar ofta till ca 100-150 gäster.  Ambitionsnivån är hög och vi vill alltid leverera något som gör oss stolta och våra gäster supernöjda.

Med start i aug kan vi erbjuda ett vikariat fram till och med december. Arbetstider mestadels dagtid på vardagar men arbetstider kan variera beroende på bokningsläget.

Har vi fångat ditt intresse?  Vi ser fram emot att få träffa dig. För frågor och ansökan kontakta Martin Orchidéen, kökschef, martin@bryggarsalen.se

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag men senast 16 juni. För anställningen gäller i övrigt kollektivavtal för hotell- och restaurangpersonal träffat mellan Visita, HRF och Unionen.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02