Annons

Welcome Office Agent

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Allt händer på Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Hos oss hittar du alla typer av gäster; hotellgäster, publik till magiska föreställningar i konserthuset, tusentals gäster som besöker någon av våra många spännande mässor, konferenser och kongresser, och inte minst paren och vännerna som firar i någon av våra restauranger. Vi blickar ut mot Europa och kontinenten för att mäta oss med de bästa, vi vet att vi har alla förutsättningar att vara ”Det bästa” och vi ska vara det självklara valet i Öresundsregionen.

Vi pratar inte om drömmar, vi sätter mål och ser till att ta oss dit. Med personlig service ser du till att våra gäster får ett bemötande utöver det vanliga. Gästfokus, lyhördhet och problemlösningsförmåga är egenskaper vi söker. Det är även viktigt att du har god organisatorisk förmåga samt trivs i rollen som spindeln i nätet.

Nu behöver vi stärka upp vårt fantastiska team i receptionen, hjärtat av hotellet – Är det du som blir vår nästa stjärna!

Du är en servicestjärna med ett säljande driv! 

I tjänsten ingår bland annat följande:

  • Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta.
  • Traditionellt receptionsarbete såsom att checka in och ut gäster, svara i telefon, ta emot bokningar, förbereda grupper, fakturering med mera.
  • Vara hotellets gäster behjälpliga med diverse frågor och önskemål före, under och efter deras vistelse.
  • Ansvarar för att reception och lobbyområdet hålls efter på bästa vis.
  • Oregelbundna arbetstider och tjänstgöring helger.
  • Du är en säljare som älskar att arbeta utanför den berömda boxen, du tycker om att ta täten och kommer gärna med alternativa lösningar.
  • Cenium kunskaper är en merit alternativt jobbat i ett annat hotell bokningssystem

Jobbet kräver att du tar egna initiativ, kan jobba självständigt samtidigt som du är en lagspelare. Positiv framtoning, JA-attityd, förändringsvilja och mycket energi är vad vi söker. Resultat mäter vi både med siffror och hjärta. I tjänsten som Welcome Office Agent ser vi att du är aktivt drivande gällande sälj och merförsäljning i receptionen.

På Clarion Hotel & Congress Malmö Live har vi som målsättning att ge exceptionell gästservice och det ställer krav på våra medarbetare. För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande, krävande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största hotellkedja.

Rekryteringsprocessen  kommer att ske löpande och hittar vi rätt person så tillsätter vi tjänsten direkt!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02