Annons

Biljettrusning till nya ABBA-showen

NYHETER. Två dagar. Så snabbt sålde biljetterna till Mamma Mia! The Party slut. Efterfrågan på fler föreställningar är stor, enligt Mikael Jernberg, marknads- och försäljningschef.
Annons

Mamma Mia! The Party hade premiär 20 januari i år på Gröna Lund, och det som förut var restaurang Tyrol. Showen kombinerar mat och show fylld av ABBA-musik och olika uppträdanden baserat på filmen Mamma Mia. Alla av vårens 98 föreställningar är fullbokade.

– Helgbiljetterna har försvunnit i ett nafs när de släppts. Vardagarna har också sålt bra och det eskalerade i samband med premiären. Alla vårsäsongens biljetter sålde slut inom två dagar, säger Mikael Jernberg.    

Höstbiljetter börjar bokas upp                                                                                             

Den stora efterfrågan gjorde att man 27 januari släppte 65 nya föreställningar till hösten 2016. Men även dessa börjar bokas upp, enligt Mikael Jernberg.

– Ja, fredagar och lördagar är redan fullbokade. Torsdagarna börjar också fyllas upp. I nuläget finns det biljetter på onsdagar och söndagar. Den stående frågan har varit ”när släpps det mer biljetter”?

På biljettkontoret har telefonerna gått varma.

– Vi klarar ju inte att hålla samma svarstider under ett biljettsläpp, men vi har hanterat det efter bästa förmåga. Hittills har inga telefoner dött, säger Mikael Jernberg.

Just nu diskuterar man sommarsäsongen. Med tanke på det hårda trycket är det inte uteslutet att det släpps ännu fler extrabiljetter.  

Vad har du för tips till den som vill knipa en dyrgripsbiljett?

– Kolla bokningssajten hela tiden.