Annons

De är Årets Turismföretagare 

zoom Foto: Visita
Foto: Visita
NYHETER. Wikners i Persåsen kammar hem utmärkelsen Årets Turismföretagare. Priset delas ut under Guldgalan som hyllar handlingskraften och företagsamheten i Jämtland och Härjedalen.
Annons

Med tre starka finalister som alla representerar flervärde och samtliga med ett lokalt engagemang för platsen har juryn utsett en vinnare. Det blir Wikners i Persåsen som får ta emot utmärkelsen Årets Turismföretagare 2019, som delas ut av bland andra Visita.

Vinnarmotiveringen lyder:

”Årets Turismföretagare kännetecknas av ett stort engagemang för hela besöksnäringen, och värnar om att sätta vår region på den nationella kartan. Arbetar hållbart i alla led; personalen, maten, produkten och varumärket. Här snidar man sig in i framtiden med kreativitet och inspiration för välbefinnande, med kulturarvet och platsen i centrum”.

Övriga finalister var Västgård Game Fair och Clarion Hotel Grand i Östersund.

Utmärkelsen Årets Turismföretagare delas ut av Teres Gärdin, Visita Anne Adsten, JHT och Robert Pettersson MIUN.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...