Annons

De är Årets Unga Branschstjärnor

zoom Titeln Årets unga branschstjärna gick till Bahar S Deogun<br />
 på STF Gärdet och Niklas Waclaw på Görvälns Slott. Foto: Besöksliv
Titeln Årets unga branschstjärna gick till Bahar S Deogun
på STF Gärdet och Niklas Waclaw på Görvälns Slott.
Foto: Besöksliv
NYHETER. På onsdagskvällen prisades två unga stjärnor för sina karriärer i besöksnäringen. Utmärkelsen Årets Unga Branschstjärna gick till Bahar S Deogun på STF Gärdet och Niklas Waclaw på Görvälns Slott.
Annons

Visita Stockholm delar varje år ut ett stipendium till två unga talanger inom besöksnäringen med syftet att höja statusen på branschen.

Årets pris delades ut i samband med Visita Stockholms branschmingel på Vasateatern, och gick till Bahar S Deogun, platschef på STF Gärdet och Niklas Waclaw, Restaurant manager och sommelier på Görvälns Slott.

– Det känns helt overkligt, sa Bahar S Deogun från scen där hon och branshkollegan fik ta emot var sin check på 50 000 kronor som ska gå till kompetensutveckling.

Det var Grand Groups Pia Djupmark som presenterade vinnarna.

– Vinnarna är två unga stjärnor som har visat skillnad och med detta stipendium får chans till ännu mer kompetensutveckling. Med 50 000 kronor kan man göra mycket, sa Pia Djupmark.

Av de inskickade bidragen var det 27 som klarade kriterierna. Av dem tog juryn ut sex nominerade.

– Alla de sex nominerade är verkligen alla stjärnor, sa Pia Djupmark.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...