Annons

De fick prestigefyllda priset Årets campingföretagare

zoom Carola och Jack Rydberg - vinnare i årets campingföretagare.
Carola och Jack Rydberg - vinnare i årets campingföretagare.
NYHETER.På campingbranschens årliga sammankomst delade SCR Svensk Camping ut priser till de främsta i branschen. Årets campingföretagare gick till Jack och Carola Rydberg på Malmköpings Bad & Camping.
Annons

– Vi är inne på trettonde säsongen nu och har alltid projekt på gång. 2006 klassades vårt nybyggda egenritade servicehus som femstjärnigt. Och den klassningen var vi den tredje campingen i landet att få, säger Jack Rydberg, Malmköpings Bad & Camping.

SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. I veckan samlades campingföretagare från hela landet för årskonferens i Mora. En bransch i stadig tillväxt och med ökande antal gästnätter diskuterade ledarskap och framtidsfrågor. Konferensen avslutades igår kväll med galamiddag och prisutdelning.

– Vi vill visa vilket fantastiskt jobb de gör. Både för den lokala turismen och för Sverige i stort, säger Eva Werkelin, ordförande SCR Svensk Camping, säger Eva Werkelin, ordförande SCR Svensk Camping.

Varför tror ni att ni vann?

– Personalen är viktiga brickor! När gästerna ger sina omdömen så är det alltid personalens fantastiska bemötande som de säger är viktigast, svarar Jack Rydberg.

Hur kommer vinsten att påverka er verksamhet?

– Självklart påverkar det här priset oss positivt. Vi kommer att sprida det på sociala medier och jag känner att vi måste trycka om vår broschyr som vi just gjort!