Annons

Finansministern: ”Fler stödåtgärder på väg”

zoom Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
NYHETER. Stödåtgärder kommer, enligt enligt finansminister Magdalena Andersson. Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna analyserar just nu vilka åtgärder som är mest träffsäkra.
Annons

Den ökade smittspridningen och de skärpta allmänna råden i delar av Sverige gör att vi behöver vidta ytterligare ekonomiska krisåtgärder, meddelar finansepartementet Besöksliv i en mejlintervju.

– Det handlar om att rädda jobb, rädda företag och stötta Sveriges ekonomi, säger finansminister Magdalena Andersson till Besöksliv.

Trots att det ekonomiska läget ser bättre ut nu än i våras är utvecklingen osäker. Och arbetet pågår för fullt från politiskt håll med att identifiera vad som behövs göras mest akut. Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna analyserar just nu vilka åtgärder som är mest träffsäkra.

När kan besöksnäringen vänta sig ett besked?

– Vi arbetar intensivt för att så snart som möjligt ge besked vilka åtgärder som kommer att vidtas, säger finansministern.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...