Annons

Finansministern: ”Fler stödåtgärder på väg”

zoom Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
NYHETER. Stödåtgärder kommer, enligt enligt finansminister Magdalena Andersson. Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna analyserar just nu vilka åtgärder som är mest träffsäkra.
Annons

Den ökade smittspridningen och de skärpta allmänna råden i delar av Sverige gör att vi behöver vidta ytterligare ekonomiska krisåtgärder, meddelar finansepartementet Besöksliv i en mejlintervju.

– Det handlar om att rädda jobb, rädda företag och stötta Sveriges ekonomi, säger finansminister Magdalena Andersson till Besöksliv.

Trots att det ekonomiska läget ser bättre ut nu än i våras är utvecklingen osäker. Och arbetet pågår för fullt från politiskt håll med att identifiera vad som behövs göras mest akut. Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna analyserar just nu vilka åtgärder som är mest träffsäkra.

När kan besöksnäringen vänta sig ett besked?

– Vi arbetar intensivt för att så snart som möjligt ge besked vilka åtgärder som kommer att vidtas, säger finansministern.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...