Annons

Gröna Lund lanserar nattöppet tivoli

zoom De största åkattraktionerna kommer att vara öppna till midnatt under Night Rider-kvällarna. Foto: Gröna Lund
De största åkattraktionerna kommer att vara öppna till midnatt under Night Rider-kvällarna. Foto: Gröna Lund
NYHETER. Under ett antal kvällar i augusti och september kommer gästerna att för första gången kunna uppleva Gröna Lunds mest populära attraktioner nattetid. När biljetterna släpptes sålde de slut på endast några timmar.
Annons

Det nya klubbkonceptet Night Rider erbjuder en ny upplevelse där gästerna får stanna kvar när parken stänger. Med ett utökat serveringstillstånd för 1000 personer per kväll och med en åldersgräns på 23 år, kommer åkattraktioner, spel och barer att laddas med extra ljud, ljus och musik för extra effekt i mörkret.

Spendrups Heineken i Sverige står som medarrangör, när Gröna Lund för första gången förvandlas till en klubbmiljö med bland annat live-DJ:s och underhållning. De största åkattraktionerna kommer att vara öppna till midnatt för fria åk.

– Det ska bli feststämning i varje vrå och ett minne för livet för gästerna genom musik, underhållning, mäktig belysning i hela parken och god mat och dryck. Dessutom kommer man kunna åka allt från nya berg- och dalbanan Monster till Twister nattetid. Det här har nog många drömt om att få göra och det känns fantastiskt att vi nu kan erbjuda det, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund i en kommentar.

Initialt släpptes biljetter till sex kvällar i augusti och september, som sålde slut på endast några timmar. Ytterligare 3000 biljetter fördelat på tre lördagar har därför släppts till försäljning.

– Efter att biljetterna sålde slut på nolltid blev vi överrösta med önskemål om att öppna upp under fler kvällar, från gäster som inte hann få tag i en biljett. Därför känns det väldigt kul att nu kunna erbjuda denna oförglömliga upplevelse till ännu fler, säger Magnus Widell.

Den första Night Rider-kvällen kommer att äga rum den 19 augusti på Gröna Lund.