Annons

Håll konferens – i en jacuzzi

zoom Anläggningen kan ta emot upp till 100 gäster åt gången.
Anläggningen kan ta emot upp till 100 gäster åt gången.
NYHETER. Glöm vanlig möteslokal. Trenderna pekar åt ett helt annat håll. Som på Fagerudd Konferens, där man erbjuder sina gäster att hålla möten i bubbelkoppen.
Annons

Hos Fagerudd Konferens såg man ett stort behov av alternativa sätt att konferera på. Istället för det stereotypa mötesrummet väljer de att erbjuda sina gäster en jacuzzi.

– För att ett möte ska bli så bra som möjligt behöver alla inblandade vara så avslappnade som möjligt. Man behöver hamna i ett tillständ där man vågar prata och det här tror vi är ett bra sätt för folk att vilja öppna upp sig, säger Calle Glaumann, vd på Fagerudd Konferens.

Badtunnorna rymmer upp till 45 personer och hela spa-anläggningen som har bastu, relaxavdelning och bad kan ta upp emot 100 personer. Sedan starten 2012 har intresset bara ökat.

Fullbokat med långt varsel

– Sedan starten 2012 har vi ökat med 45 %. Det mest attraktiva passet som är mellan klockan 17 och 19 är fullbokat med långt varsel innan, säger Calle Glaumann.

För att ge besökarna arbetsro är spat tillgängligt för endast en grupp av konferensmedlemmar.

– Man hyr anläggningen i två timmar själva så att man kan få den arbetsro man ändå vill ha. Vi tror det är viktigt att man får vara med dem man känner sig bekväm med så det är anledningen till att vi inte blandar grupper, säger Calle Glaumann.

Vad har ni för framtidsplaner?

–  Vi har skarpa tankar men ingenting som är helt klart. Vi har rätt mycket yta så det finns saker att göra och tanken är att vi under det här året ska ha en klar plan på vad vi skall komplettera med.