Annons

Här kan Urban Escapes unika taklandskap testas

zoom Nu kan den som är nyfiken få en försmak av det andra taket i Urban Escape-kvarteret.
Nu kan den som är nyfiken få en försmak av det andra taket i Urban Escape-kvarteret.
NYHETER. När kvarteret Urban Escapes nya takområde står klart 2018 kommer gästerna att kunna träna på gym och gå på bio.
Annons

I mars slog hotellen At Six och Hobo upp portarna på Brunkebergstorg i Stockholm. Och till våren väntas hotellkvarterets nya takområde stå klart.

Två tak ska länkas samman av en bro så att gästerna ska kunna ta sig mellan fastigheterna. Och här ska en takterrass öppna. Tanken är att förutom matservering och bar även erbjuda utomhusgym, utomhusbio och visning av matcher på storbildskärm.

Nu ges en första inblick i taklandskapet. I regi av At Six och Hobo öppnas en pop-up-version 18 augusti och den pågår sedan till 30 september, torsdag till lördag. Satsningen går under namnet Tjugodagar och den består av tjugo events, livespelningar, utomhusbio och en bar.  

Unik möjlighet

Henrik Jacobsen är Director of Food and Beverage på At Six och han ser det som ett sätt att samla information inför öppningen i vår.

– Det är en unik möjlighet att få inviga det nya takområdet som en pop-up bland Stockholm citys takåsar. Vi ska samla så mycket input som det bara går under de kommande sju helgerna och kommer med oväntade kombinationer och aktörer höja Stockholms puls.