Annons

Kolmården erbjuder årskort till halva priset

zoom I dag drar Årskortsdagarna i gång på Kolmården. Foto: Beatrice Graalheim/Parks and Resorts
I dag drar Årskortsdagarna i gång på Kolmården. Foto: Beatrice Graalheim/Parks and Resorts
NYHETER. I dag drar ”Årskortsdagarna” på Kolmården igång. Kampanjen som innebär att man under tio dagar kan införskaffa Kolmårdens årskort ”Wild Card” till halva priset, är ett sätt att visa uppskattning till parkens mest lojala besökare.
Annons

Trots pandemin och osäkerheten kring restriktionerna såldes 28 200 kort under förra årets ”Årskortsdagar”. I år hoppas parken slå den siffran.

– Årskortsdagarna är viktiga för oss, vi ser dem som ett sätt att peppa våra mest lojala besökare och samtidigt ge skjuts till nästa säsong, även om den här inte är riktigt slut än, säger Annika Troselius, informationschef på Parks and Resorts

Är det extra viktigt att ha ett sånt här erbjudande nu med tanke på det tuffa år som varit?

– Vi har ju erbjudit detta tidigare också, före pandemin. Men det är klart att det kändes extra tacksamt att våra besökare valde att  köpa kortet förra året, trots att vi då inte visste hur det skulle bli med restriktionerna.

Precis som besöksnäringen i övrigt har Kolmården haft en tuff säsong, och vägen tillbaka till normalläge ser fortfarande ut att dröja.

De rabatterade årskorten finns att köpa i Kolmårdens webbshop från kl. 00.01 idag, fredag. De går även att köpa på plats vid parken den 25-26 september och den 2-3 oktober.