Annons

Post-hotellet: ”Gift dig hos oss under Pride”

zoom Clarion Hotel Post i Göteborg vill stödja allas lika värde. Därför är de med och sponsrar Pride.
Clarion Hotel Post i Göteborg vill stödja allas lika värde. Därför är de med och sponsrar Pride.
NYHETER. Orientalisk gayfest, ”lesbian take over” – och massvigsel. När Clarion Hotel Post i Göteborg anordnar West Prides officiella invigningsfest är det till tonerna av bröllopsklockor.
Annons

Fredag 9 juni arrangerar Bon Bon Bar på Clarion Hotel Post i Göteborg massvigslar under West Pride.

– För oss är det självklart att stödja allas lika värde eftersom vi är en mångkulturell bransch både vad gäller personal och gäster. Därför har vi gått in som sponsor av West Pride. Vi kommer att hålla i det officiella invigningspartyt och arrangera en orientalisk gayfest och festen ”lesbian take over”. När vi planerade detta fick vi idén att även viga par, säger Lisa Thorén, marknadschef, Clarion Hotel Post.

 

Hur går själva vigseln till?

– Vi kommer att ha drop in-vigsel på fredagen mellan 12 och 17. Vi har två vigselförrättare: komikern Peter Apelgren och en officiell person som ser till att papperen är i ordning. Vi står även för musik och enklare fotografering.

 

Vem kan gifta sig hos er?

– Tanken är att alla förälskade människor ska kunna gifta sig här, både homosexuella och heterosexuella par. Det enda som krävs är att man tar med sig hindersprövning från Skatteverket och legitimation.

 

Hur många kommer slå till, tror du?

– Det är svårt att säga, det är ju första gången vi gör det här. Och eftersom det är en drop in-vigsel så vet vi inte hur många som dyker upp. Varje par får ta med sig ett sällskap på 50 personer, så det kan bli lång kö ut på gatan, säger Lisa Thorén.

Två ikoner slås samman för att revolutionera hotellbranschen

Två ikoner slås samman för att revolutionera hotellbranschen

När Amet & Partners och italienska världsaktören La Bottega slår sina påsar ihop bildas en ny jätteaktör. AMEGA LAB har som mål att omdefiniera upplevelsen av bekvämligheter