Annons

Prenumerera på Besökslivs nyhetsbrev – missa inga nyheter!

zoom FOTO: Unsplash.
FOTO: Unsplash.
Du vet väl att Besöksliv skickar ut ett nyhetsbrev flera gånger i veckan - med de senaste nyheterna från branschen? Sajna upp dig på det kostnadsfria nyhetsbrevet och missa inga uppdateringar!
Annons

Det händer mycket i besöksnäringen i Sverige och vi på Besöksliv.se uppdaterar vår sajt dagligen med nyheter, intervjuer och längre läsning om branschen. Fyra dagar i veckan skickar vi också ut ett digitalt nyhetsbrev med senaste nytt. Nyhetsbrevet gör att du kan hålla dig uppdaterad på det senaste från branschen och får alla nyheter bekvämt i din mailkorg – antingen i din dator, mobil eller läsplatta.

I nyhetsbrevet – som är kostnadsfritt – får du de senaste nyheterna, senaste uppdateringarna när det gäller folk som är på väg i branschen, långläsning, intervjuer och mycket annat! Självklart kan du när som helst avsluta din prenumeration.

Välkommen till Sveriges besöksnärings mest uppdaterade nyhetsbrev!

Här kan du signa upp dig på en prenumeration av vårt nyhetsbrev. 

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...