Annons

Spa i Östersund har flest nöjda gäster – prisas vid branschevent

zoom Frösö Parks gäster kan gå på spa på natten.
Frösö Parks gäster kan gå på spa på natten.
NYHETER. Profiler och anläggningar inom spavärlden prisades i veckan då medlemmarna i Svenska spahotell samlades för Spadagarna 2019.
Annons

Frösö Park Hotel i Östersund är det hotell bland Svenska Spahotells medlemmar som har flest nöjda gäster. Det visar en genomgång av drygt 100 000 recensioner från 250 sajter* som Svenska Spahotell genomfört under 24 månader.

Östersundshotellet fick därför motta utmärkelsen ”Svenska Spahotells Best Guest Experience Award” under branscheventet Spadagarna i veckan.

– Det känns naturligtvis fantastiskt och oerhört hedrande, konkurrensen är stenhård. Det betyder jättemycket för oss och är ett kvitto för all personal att vårt arbete tillsammans ger resultat, säger driftschef Anders Wikberg i ett pressmeddelande.

Under tre dagar har Svenska Spahotell samlat medarbetare från sina 40 medlemsanläggningar på Marstrands Havshotell för föreläsningar och nätverkande. I samband med branscheventet utsågs även Camilla Garcia, som arbetar på Grand Hötel Nordic Spa & Fitness i Stockholm, till Årets Spachef. I motiveringen står bland annat att vinnaren ”har styrkor inom såväl mjuka värden som ekonomiska strategier och affärsutveckling”.

– Priset är en otrolig stolthet för mig och mitt team. För jag hade aldrig varit den jag är utan mitt team, säger Camilla Garcia i pressmeddelandet.

Hon konstaterar att det alltid finns möjlighet till utveckling och menar att en av hennes viktigaste uppgifter är att rekrytera rätt.

Nästa år hålls branscheventet på Frösö Park Hotel.

 

* De sajter som avses är bland annat Facebook, Tripadvisor och Expedia.