Annons

Stureplansgruppen inför nytt koncept i Sverige – öppnar boutiquehus

zoom Norra latin blir Sveriges första boutiquehus.  Foto: Pressbilder
Norra latin blir Sveriges första boutiquehus. Foto: Pressbilder
NYHETER: Stureplansgruppen lanserar Sveriges första boutiquehus mitt i Stockholm. Norra latins lokaler ska nu kunna användas för evenemang av alla dess slag.
Annons

Norra latin blir boutiquehus – de unika lokalerna kan nu användas till event, banketter, bröllop, konserter och konferenser. Det är Stureplansgruppen som har identifierat en marknad där ett boutiquehus av det här slaget har saknats. Intresset för personliga upplevelser har ökat både för privat- och företagskunder.

Känslan som eftersträvas är exklusivt boutiquehotell med sekelskiftsrum snarare än en vanlig konferensanläggning. Det ska vara tillgängligt för såväl mindre som större evenemang, totalkapaciteten är 1900 minglande gäster.

– Oavsett om det är ett mindre event eller en storslagen gala som involverar många människor har vi de rätta sociala ytorna för att skapa den absolut bästa helhetsupplevelsen. Detta mitt i Stockholm, nära alla tänkbara kommunikationer som gör det enkelt för gästerna att ta sig dit och hem, meddelar Carin Sjöberg, VD Stockholm City Conference Centre AB.

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

Hotellsystemet som kunde tillgodose alla Åhus Seasides behov

PMS-systemet VisBook har över 1 000 kunder inom besöksnäringen i Norden och växer snabbt, inte minst i Sverige där antalet nya kunder har mer än fördubblats under de senaste två åren. En av de nya kunderna är Åhus Seasid...