Annons

Camp Järvsö – komplett inredning för ett aktivt liv

zoom NIKKEBY Byrå med 2 lådor 480:- exkl. moms SNIDAD Korg 240:- exkl. moms SKOLD Fårskinn 280:- exkl. moms
NIKKEBY Byrå med 2 lådor 480:- exkl. moms SNIDAD Korg 240:- exkl. moms SKOLD Fårskinn 280:- exkl. moms
Fyra Järvsöbor – alla aktiva inom träning och hälsa – öppnade i våras Camp Järvsö, en plats för naturnära och aktiva upplevelser. Bakom inredningen på Camp Järvsö ligger IKEA.

Camp Järvsö ligger vackert beläget vid Kalvsjön strax utanför Järvsö och erbjuder boende, restaurang och upplevelser inom träning och hälsa. IKEAs uppdrag var att planera och implementera rum, glampingtält, lobby, matsal och uteplats. Med ett komplett sortiment av möbler och inredning för alla typer av rum och miljöer kunde anläggningen få ett gemensamt uttryck som binder ihop ytorna och skapar harmoni.

– Med hjälp av IKEA har vi skapat en inredning som andas kvalitet – miljön är clean och modern utan att vara steril. Precis som vi vill ha det. Inredningen passar vår nivå och kund perfekt. Vi får många positiva kommentarer kring hur vi möblerat och inrett, säger Cecilia Gustafsson, delägare Camp Järvsö.

Med naturen som inspiration
Cecilia Gustafsson och hennes kollegor önskade att anläggningen skulle förstärka konceptet med natur, återhämtning och en sund livsstil. De ville betona helhetsupplevelsen och öka trivseln med inredning som fungerar för en aktiv vistelse och samtidigt bjuder in till en avslappnad miljö i modern stil.
Anna, företagsinredare på IKEA, var ansvarig för uppdraget.
– Genom runda former, mjuka färgtoner och material har jag fångat naturen och förstärkt konceptet och identiteten. Jag har använt material som trä, rotting och linne, och en färgskala som går hand i hand med den vackra utemiljön, berättar Anna och fortsätter:
– Uppdraget var omfattande och det var många ytor att inreda. Genom färg och material håller vi ihop helheten och skapar harmoni i stil och uttryck, något som också var viktigt för kunden. Vårt breda sortiment tillåter oss att kombinera möbler och inredning för olika rum och ytor – både ute och inne – samtidigt som vi håller en röd tråd, säger Anna.

BONDHOLMEN Bord, utomhus 1 756:- exkl. moms

IDANÄS Öppen garderob 1 295:- exkl. moms

Helhetslösningar för företag
Behöver ni hjälp med inredningen av er verksamhet? IKEA skapar inredningslösningar i alla företag och verksamheter. Vi erbjuder ett inredningskoncept som utgår från företagets behov, funktioner och värderingar – och plånbok. Med hjälp av inredningen kan vi stärka varumärket och företagsidentiteten, bygga och utöka relationer och få människor att må bra.

IKEAs företagssäljare är bara ett samtal bort. Berätta vad du vill ha hjälp med, så är vi snart igång med ditt nästa projekt. Läs mer här

Om IKEA

På IKEA hittar du allt till ert ställe. En helt ny inredningslösning eller en säsongsanpassning. Du kan göra allt själv men behöver inte. Oavsett behov finns våra företagsexperter här för dig. För att hjälpa till och möjliggöra flexibla, prisvärda och mer hållbara lösningar. Ring eller maila för inköpshjälp eller boka ett möte på ikea.se/företag. OBS! Som medlem i Visita får du alltid 6% på hela IKEA sortimentet – läs mer och ta del av förmånen här. Rabatt på IKEA | Visita