Annons

Nu tar vi nästa steg och lanserar Swish

zoom
"Sanningen är att de nya Vegasautomaterna är unika! Inga andra tillverkare av spelautomater och inga andra spelbolag har de spelansvarstjänster som vi nu har i våra automater. Och nu tar vi nästa steg och lanserar Swish", säger Magnus Lannersund, avdelningschef med ansvar för Vegas. Bild: Svenska Spel
En avancerad uppdatering av programvaran, men en ännu bättre upplevelse för användarna. Och för restaurangägarna är fördelarna flera när Vegas nu lanserar kontantfri betallösning.

Under 2019 rullades 4 500 nya Vegas-automater ut i landet. En uppdatering som närmast kunde liknas vid en revolution.
– Det var som att gå från tjock-tv till dagens supertunna smart-tv. Så stor skillnad är det på nya och gamla Vegas, sa Magnus Lannersund, avdelningschef med ansvar för Vegas.

Ännu säkrare för kunder och affärspartners
Nu kommer nästa stora omställning. Spelautomaterna kommer fortsatt att kunna hantera kontanter, men i och med den nya Swish-lösningen möjliggörs att Vegas blir helt kontantfri.
Och fördelarna för både spelare och krögare är flera. Exempelvis:

• Mindre kontanthantering. Spelarna slipper köa till baren för att växla och personalen frigör tid.
• Ökad säkerhet. Fler och fler krogar väljer nu att bli helt kontantfria, inte minst av säkerhetsskäl.

Snabbt och enkelt med Swish
Swish-funktionen är enkel för användarna och tillsammans med inloggning med BankID är det både snabbt och säkert.
– Man behöver bara gå fram till automaten och logga in, trycka på Swishknappen, ange hur mycket man vill sätta in och godkänna via Swish-appen med BankID. När man spelat klart och vill ta ut sina pengar så loggar man bara ut. Ett par minuter senare finns pengarna på kontot, säger Joakim Åberg på Svenska Spel.
Skulle ett fel uppstå, till exempel strömavbrott, så finns det automatiserade processer för att skicka tillbaka spelarens pengar till dennes konto.
– Det gör att den här typen av felhantering och problemlösning med kunderna kommer att minska, säger Joakim Åberg.

Utökade spelansvarfunktioner
Ytterligare ett område som Svenska Spel har satsat på inför uppdateringen är att utöka de inbyggda spelansvarsfunktionerna.
– Genom att lägga till betalningsalternativet Swish gör vi det säkrare och ännu enklare för våra kunder och affärspartners. Vi gläds åt att våra spelansvarstjänster fungerar som de ska, säger Magnus Lannersund.
På mindre än ett år har Vegas genomgått en totalförändring. Är ni klara med nya Vegas nu?
– Inte alls! Vi bygger vidare med nya spel och ansvarstjänster och satsar stort på utbildning så att vi säkerställer att vi har spelansvarsutbildad personal på våra spelplatser.

Läs mer om Swish i Vegas här!

Svenska Spels 4 500 Vegasautomater får nu Swish som betalningsalternativ. Med Swish i Vegas erbjuds bland annat kontantfri betalning och automatisk felhantering. Det innebär i sin tur frigjord tid för krögare och personal. Under 2019 lanserades nya Vegas med en rad nyheter, exempelvis utökade spelansvarstjänster, tre skärmar och en spelyta med swipefunktion, nytt spelsystem och nya spel samt konceptet Vegasfamiljen.

Läs mer här!