Annons

Suusify – ny hotellallians med frihet som ledord

zoom Du får till exempel koll på om du kan höja dina intäkter, sänka dina kostnader, få nöjdare gäster och gladare personal, säger Johan Öhman, grundare av Suusify, framtidens hotellallians. Foto: Suusify
Du får till exempel koll på om du kan höja dina intäkter, sänka dina kostnader, få nöjdare gäster och gladare personal, säger Johan Öhman, grundare av Suusify, framtidens hotellallians. Foto: Suusify
Johan Öhman är grundare av Suusify, framtidens hotellallians. Med hjälp av tillförlitlig data och smarta analyser ska alliansen hjälpa hotell att minska kostnader och öka intäkterna.
– Vi ser också hur många hotell är låsta till jättelånga avtal som är svåra att ta sig ur. Det vill vi ändra på, säger han.

Inspirationen hämtar han bland annat från några av de mest kända framgångsrika tech- och servicebolagen. Som den världsledande streamingkanalen, som inte tvingar in sina kunder i långa avtal utan erbjuder direkt uppsägning. Tittarna stannar ändå kvar månad efter månad och blir kanalen trogen – för att den levererar. Kundens frihet och innehållets kvalitet står i fokus.

Med sig in i Suusify har Johan Öhman bland annat över åtta års erfarenhet från gasellbolaget MiWell, som framgångsrikt har hjälpt hotell med revenue management och distribution.

– Alliansen är en vidareutveckling av MiWell. Vi har idag 65 hotell som vi hjälper löpande. Samtidigt ser vi att de behöver hjälp inom flera olika områden och ofta är de låsta till dyra och långa avtal, säger han.

Det handlar om samverkan
Som Suusify-medlem kommer du inte behöva sätta upp något klistermärke på dörren eller hissa en särskild flagga på taket. Alliansen handlar om samverkan, om bra tjänster till bra priser och – frihet.

– Vi kommer inte tvinga någon att enbart använda de lösningar som vi erbjuder. De får gå till någon annan om de inte känner sig hjälpta av oss. Man ska kunna kliva av Suusify om man inte är nöjd.

Ett bollplank och en trygg hand
Med Suusify får medlemmarna tillgång till tjänster inom en rad områden, exempelvis digital marknadsföring, bokning, hållbarhet och ett eget lojalitetsprogram. Hotellets dolda potential hittas via smarta dataanalyser – Enlightenment.

– Du får till exempel koll på om du kan höja dina intäkter, sänka dina kostnader, få nöjdare gäster och gladare personal. Vi är ett bollplank och en trygg hand att hålla i när det behövs. Och med oss får du en hel analysavdelning som hittar din dolda potential, säger Johan Öhman.

Vill du veta mer om framtidens hotellallians? Besök suusify.com!

Fakta/Suusify – framtiden hotellallians

Ordet ”Suus” är latinskt och betyder “Free, Independent & Personal”. Det är precis vad Suusify står för.

I framtidens hotellallians tar hotellet del av merparten av de tjänster och den service som en traditionell hotellkedja tillhandahåller, men på ett friare sätt. Varje hotell bestämmer själv vilka system man vill jobba med utan pekpinnar eller krav från ”högre ort”. Suusify står för tryggheten det innebär att vara en del av något större samtidigt som hotellet är fritt att äga sina affärer, gäster och varumärke.

Suusify vänder sig till independent-hotell, kedjehotell och fastighetsägare.

Läs mer på suusify.com