Är du vår nya kökschef?
ICEHOTEL
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F05%2FChefskock.jpg)
Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken? Vi söker just en kökschef till ICEHOTEL i Jukkasjärvi som kan leda vårt köksteam.
Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designer från hela världen. I och med satsningen på ICEHOTEL 365 kan vi erbjuda våra gäster en snö och is upplevelse året runt. Vill du jobba med oss? Vi erbjuder dig ett roligt och spännande jobb på en attraktiv arbetsplats.
ICEHOTEL Restaurant
Vår största restaurang med plats för ca 160 gäster. Vi har öppet dagligen, året runt. Här serverar vi dagligen frukost och lunch på buffé. På kvällarna erbjuder vi en a la carte meny samt vår ismeny, där rätterna är serverade på is från Torne älv. Vi har stolt fokus på våra lokala råvaror och delikatesser så som ren, älg, fjällröding och åkerbär.
Hembygdsgården
Lite längre bort i byn, med utsikt över Torneälven ligger genuina och hemtrevliga Hembygdsgården. I det timrade huset från 1768 serverar vi på kvällarna god mat i en rustik och avslappnad miljö med plats för ca 70 sittande gäster. Endast öppen under säsong.
Verandan
Vårt nyaste tillskott. Under högsäsongen dec-mars har vi öppet dagligen och serverar en 12-rätters avsmakningsmeny. Plats för 16 sittande gäster per kväll. Vi har även konferensluncher/middagar, bröllop, fester, minnesstunder, företagsevent och catering. Arbetstiden är både dagtid, kvällar och helger.
Arbetsuppgifter
Din uppgift är att leda vårt köksteam. Vi söker dig som älskar hantverket och utför det med yrkesstolthet, professionellt och med hög kvalitet. Vi ser gärna att du har en restaurangutbildning i grunden samt minst 3 års erfarenhet som kökschef eller 5 år i arbetsledande position i köket exempelvis sous-chef.
Egenskaper vi söker
- Du är stresstålig, lugn och pedagogisk
- Kreativitet, nytänkande och en passion för bra råvaror är fokus
- Naturlig ledare med en coachande ledarstil
Tjänsten innefattar bland annat
- Menyskrivning
- Beställning av varor samt råvarukostnader, mm
- Inventering av varor
- Följa rutiner för egenkontroll
- Schemaplanering
- Rekrytering
- Personalansvar om en grupp på ca 20p. under högsäsong
- Ledning av den dagliga verksamheten
- Regelbundna avdelningsmöten
- Utforma och utveckla arbetsrutiner
- Introduktion av nyanställda
- Lönesättning i samråd med översittande chef
- Betyg och intyg till säsongspersonal
- Arbetsmiljöansvar
Vi ser svenska och engelska som ett krav. Du rapporterar till hotellets F&B Manager.
På ICEHOTEL är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av ICEHOTEL, och upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare.
Anställningsomfattning
- Anställningsform: tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
- Erfarenhet: erfarenhet krävs
- Omfattning: heltid
- Varaktighet: tillsvidare
- Antal platser: 1
- Lön: enligt avtal
Frågor kring tjänsten
Andreas Tegestedt, Food & Beverage Manager
Telefon: 070-6680457, andreas.t@icehotel.com
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-05-31
Vi tar emot ansökningar via e-post: andreas.t@icehotel.com
Varmt välkommen med din ansökan.