Annons
Annons

Arrendator

Kittelfjäll Utveckling AB

 

Kittelfjäll Utveckling AB äger hotellfastigheter, Camping och liftar i fjällbyn Kittelfjäll.

Kittelfjäll befinner sig just nu i en expansiv fas med ökad gästtillströmning till följd av en långsiktig satsning som ger resultat i ökat byggande och företagande i området.

Hotell Kittelfjäll är hjärtat i den lilla fjällbyn och ligger invid en av liftarna i området, här finns boende i olika typer av rumskategorier, från hotellrum till enklare skidåkarrum. Hotellet har även restaurang en välbesökt afterski, konferenslokaler och separat relaxavdelning

Vi söker nu efter en arrendator till Hotell och restaurangverksamheten vid Hotell Kittelfjäll, som självständigt eller i partnerskap med oss  vill driva och utveckla verksamheten på Hotell Kittelfjäll.

Vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss där Ni tar ansvar för att utveckla produkten och gärna under en längre tid av året än bara vinter/skidsäsongen. Låter det här intressant ?

För mer information kontakta Roger Vikström, Kittelfjäll Utveckling AB. mail: kuab@kittelfjall.com

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02