Annons
Annons

Bankett Supervisor/Hovmästare

Clarion Hotel Arlanda Airport

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du jobba på hotellet som aldrig sover?

Clarion Hotel Arlanda Airport är ett pulserande flygplatshotell i hjärtat av Arlanda Flygplats. Hotellet har 414 hotellrum, 44 konferenslokaler, stora eventytor, Living Room, Kitchen & Table signerad superkocken Marcus Samuelsson och den mest passionerade personalen. Att arbeta på Clarion Hotel Arlanda Airport handlar om att tillsammans med kollegor ge vår huvudperson, gästen, hotellupplevelser utöver det vanliga. För att lyckas lever vi våra värderingar: energi, mod och begeistring.

Vi har Arlandas största konferens- och eventlokal med oändliga möjligheter för konferens, event och stora middagar. Och nu behöver vi dig! Tillsammans ska du med vårt bankettteam och Banquet Manager fortsätta utveckla våra middagsupplevelser. Vad sägs om att flyga in desserten med heliumballonger? Ja ungefär så.

Vi söker en erfaren Hovmästare/Supervisor Bankett
Du är en erfaren hovmästare och en mästare på de små detaljerna och stora grupperna. Du gillar eller har inga problem att stå inför våra gäster (kan vara flera hundra..) och presentera kvällens meny. Är du idérik? Det gillar vi och här finns utrymme att genomföra dem.

Vem är du?

• Du är snabbtänkt och lösningsorienterad
• Van att hantera gäster och stora grupper upp till 800 personer
• En servicestjärna med vana av bankettservering, event
• Van att arbetsleda upp till 40 servitörer (inkl bartender, eventpersonal…)
• Lösningsorienterad och noggrann
• Van att hantera grupper upp till 800 personer
• Meriterande om du har vana av Timeplan
• Personalplanering/Schemaläggning
• Samt övriga arbetsuppgifter för en arbetsledare

Vad får du?

Först och främst ett härligt gäng kollegor och du får möta gäster från hela världen. Ett omväxlande arbete där du har stor frihet att vara kreativ, idérik men framförallt dig själv.
När du inte jobbar kan du träna eller bada i utomhuspoolen och självklart har vi friskvårdsbidrag.

Hit och hem!

Att ta sig till Arlanda flygplats och hotellet är lättare och närmare än du tror. Det tar 20 minuter med Arlanda Express och som anställd får du specialpris på månadskort. Pendeltåget tar 38 minuter till Stockholm C och 17 minuter till Uppsala C. Vill du hellre ta bilen, får du specialpris på Alfa- och Betaparkeringen och därifrån tar du shuttlebussar som går varje kvart. Har du turen att bo i närheten går det bussar dygnet runt till tex Märsta.

Är detta en perfect match? Vad väntar du på? Skicka in ansökan idag!

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Lycka till!
Hälsningar Daniel

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02