Annons

Fastighet & säkerhetschef wanted till Comfort Hotel Arlanda Airport

Comfort Hotel Arlanda Airport

Comfort Hotel®  är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Och på Comfort Hotel Arlanda Airport införlivar vi allt som är viktigt för oss – perfekt läge, miljöfokus, sociala ytor att trivas på. Allt till en blygsam prislapp.

Hotellet

När vi öppnar dörrarna i februari 2020 är vår klara ambition är att bli flygplatsens briljantaste hotell. Prisvärt, coolt och nära. Comfort Hotel omdefinierar nu flygplatshotell och visar på allvar att budget inte behöver vara tråkigt. Comfort Hotel Arlanda Airport ligger ett par minuters gångväg från Skycity och terminalerna 4 & 5. Här byggs just nu 503 hotellrum, 4 möteslokaler och en härlig bar på 13:e våningen. Vi har gym, laundromat, 10 XXL-rum där man får plats med allehanda familjekonstellationer eller kompisgäng och sist men inte minst en Barception. Hotellets hub där gäster kan checka in, softa i baren och beställa något att äta. Just nu söker vi en fastighet- och säkerhetschef till hotellet. Är det du? Är det din kompis?

Tjänsten

Som fastighet- och säkerhetschef rapporterar du direkt till hotelldirektören och är en del av hotellets ledningsgrupp. Du har du det tekniska ansvaret för hela huset och är även den som ser till att hotellet är säkert och tryggt för gäster och anställda. Du förväntas jobba i driften och dina arbetsuppgifter inkluderar också:

  • Underhåll och drift av hotellets brand- och säkerhetsanläggning.
  • Löpande ansvar för att all personal är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
  • Överse/drifta samtliga tekniska installationer i fastigheten.
  • Jobba tätt med ledningsgrupp och miljökoordinator för att minska hotellets fotavtryck på klimatet som upprätthålla Nordic Choice Hotels ISO 14001 certifiering.
  • Övergripande ansvar för att egenkontroll och myndighetskrav efterföljs.
  • Följa upp garantiärenden.
  • Proaktivt underhållsarbete.
  • Personalansvar för 1-2 fastighetsskötare.

Du

Du är pålitlig och tar tillsammans med ledningsgruppen fullt ansvar för att nå hotellets gemensamma resultat. Du är flexibel, en naturlig handywoman (eller man) och ser gärna lösningar hellre än problem. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst med goda referenser och är en people-person som förstår viktigheten av att upprätthålla goda relationer till såväl gäster och leverantörer som fastighetsägare och kollegor.

Sugen på jobbet?

Känner du att det här är jobbet för dig? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan nu direkt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och sex månaders provanställning tillämpas.

Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte – hör av dig till oss redan idag om du är den vi letar efter.

Deadline för ansökan: 20 september 2019.

Tjänsten startar: efter överenskommelse men gärna snarast möjligt.

Lön: efter överenskommelse.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Kontakta hotelldirektör Jostein Rajala på jostein.rajala@choice.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02