Annons
Annons

Financial Assistant

Hobo

Är det du?

Just nu letar vi efter en Financial Assistant till två av Sveriges mest spännande hotell & restaurangetableringar. Hobo och Tak är beläget på Brunkebergstorg och har på kort tid tagit en stark position på den lokala & internationella marknaden och nu behöver vi förstärka vårt team med en Financial Assistant. Som Financial Assistant arbetar du nära och rapporterar till Business Controller. Du kommer tillhöra en organisation med högt tempo där vi tillsammans arbetar för att nå våra mål. Det är meriterande om du har en ekonomisk utbildning och har operativ erfarenhet av redovisning. Du är ansvarsfull, noggrann, strukturerad och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vi tror också att du är en ödmjuk person med vilja och hunger att utvecklas.

Arbetsuppgifter

  • Vara delaktig i löpande bokföring och leverantörsreskontra
  • Bistå & ha kontakt med central ekonomifunktion gällande avstämningar av balanskonton
  • Fakturahantering
  • Vara delaktig i analys och uppföljning av bolagets resultat, nyckeltal och lönsamhet
  • Vara delaktig i analys av månatliga prognoser tillsammans med Business Controller
  • Arbeta nära avdelningsledare som en stödfunktion gällande ekonomiska rutiner och frågor
  • Generellt bistå Business Controller med övriga Ad-hoc uppgifter

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande positioner på ett mindre- eller medelstort bolag. Kommer du från Hotell & Restaurang branschen är det mycket meriterande. Du är en social person, med en god samarbetsförmåga, handlingskraft och som tar egna initiativ. Du har även en förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat och är prestigelös. Du är strukturerad och noggrann, en analytisk problemlösare med en god pedagogisk förmåga att kommunicera kring ekonomi med icke-ekonomer. Du är affärsmässig, med en nyfikenhet för affärer och trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll.

Du trivs i en rådgivande roll där det är viktigt att förstå respektive bolag och att upprätthålla goda relationer. Du är van att arbeta mot uppsatta tidsramar och med att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02