Annons

Frukostansvarig till Restaurang Cuckoo’s Nest,

Radisson blu Riverside

Cuckoo’s Nest är en restaurang & bar beläget i Radisson blu Riverside, en mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Ett ställe besjälat av kraften och energin från platsen där vi finns – Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, – Göteborgs gamla varvsområde som har blivit en världsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom ny teknik och kommunikation.

Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Restaurangen är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar.

Vi i restaurang Cuckoo’s Nest behöver nu stärka upp teamet med en frukostansvarig för vår frukostservering.
Vi ser att du som söker tar hand om våra gäster på ett enkelt och personligt sätt och hanterar servicen i en positiv Yes I Can! anda.
Som frukostansvarig hos oss ansvarar du för det operativa arbetet i matsalen, schemaläggning och rekrytering.
Vi ser att du har jobbat som frukostansvarig eller hovmästare inom frukost i minst tre år.
Du ska ha tidigare erfarenhet av ledarskap, viljan att inspirera & utveckla och leda ett stort team. Du är driven, full med energi och glädje, du har sinne för detaljer. Vidare är du ordningsam och ansvarsfull.
Arbetstiden är förlagd till morgonar och helger. Vi jobbar med HRF-avtal.

Är du intresserad av att bli en stjärna i vårt team?
Sista ansökningsdag är den 15/8. Intervjuer kommer att pågå löpande. Vid frågor, kontakta vår restaurangchef Josefine Thelin på telefon 031-383 40 00.

Restaurang Cuckoo’s Nest finner du hos Radisson Blu Riverside Hotel. Vi har ett perfekt läge i den nya och moderna stadsdelen Lindholmen i Göteborg. Granne med Lindholmen Science Park erbjuder hotellet ett toppboende för både affärs- och privatresenärer. Hotellet har 265 hotellrum och en mindre konferensavdelning för de lite mindre konferenserna upp till 70 personer. På hotellets översta våning finns en takterass, gym, en wellness avdelning med spapooler och möjlighet till olika behandlingar, allt med en vidunderlig utsikt över Göteborg.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02