Annons
Annons

Hotelldirektör

Best Western Stockholm Järva

Best Western Stockholm Järva är ett modernt hotell med 183 hotellrum och en konferensavdelning med 7 lokaler. Förutom hotellrum och konferenslokaler finns även bar, restaurang och en relaxavdelning med gym och bastu. Hotellet har nyligen blivit en del av den globala hotellgruppen Best Western Hotels & Resorts. Hotellet ligger i Ulriksdal, Solna med goda kommunikationer med buss (Järva Krog), pendeltåg (Ulriksdal) och tunnelbana (Bergshamra).

Vår nuvarande hotelldirektör går vidare mot nya utmaningar, och vi söker nu dennes efterträdare. Best Western Stockholm Järva befinner sig i ett mycket spännande skede, med nytt varumärke sedan 1 oktober 2018. Vi söker dig som vill vidareutveckla hotellet och ser helheten.

Vi söker dig som är en erfaren ledare, driftsorienterad och får med dig dina medarbetare mot uppsatta mål. Vidare är du prestigelös och självgående med en känsla för detaljer och en god överblick. Du har kommersiell erfarenhet och ett stort intresse för service och kvalitet.

F&B verksamheten på hotellet är viktig, och sökande behöver ha erfarenhet av arbete med mat- och dryck inom någon form. Du har troligen några års erfarenhet från liknande tjänster inom besöksnäringen.

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan.

Arbetstider är mestadels dagtid men även helger och kvällar kan förekomma. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig; Lars Ålund, driftschef på tel. 08-120 900 15

Maila din ansökan + CV till ansokan@uniquehotels.se senast den 24 oktober.
Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan tillsättas tidigare.

Best Western Stockholm Järva är en del av koncernen Unique Stay Hotels.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02