Annons

Inhouse Sales Agent, Berns och Bank Hotel

Berns och Bank Hotel

Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Nu söker vi en Inhouse Sales Agent som skall jobba med försäljning av logi, konferens och event på Berns och Bank Hotel.

I rollen som Inhouse Sales Agent tar du emot förfrågningar via mejl och telefon, samt arbetar aktivt med försäljningen mot både nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att skicka offerter, uppföljning, utföra kundaktiviteter, ordna visningar och hålla presentationer för intressenter. Du ansvarar för affären fram till överenskommelse och lämnar därefter över bekräftade affärer till våra duktiga projektledare och vårt hotellteam. En varierad roll med mycket kontaktytor och fantastiskt fina miljöer och möjligheter utlovas!

Tjänsten omfattar 100% och är tillsvidare, med inledande provanställning. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal och blir en del av en stor nöjeskoncern med 40 unika och personliga verksamheter.

Vår nya kollega
Till rollen som Inhouse Sales Agent söker vi en driven och självgående kollega med höga mål och social kompetens. Du har ett säljdriv och älskar att göra bra affärer, möta människor och arbeta strukturerat. Vi vill även att du är en bra teamplayer, som har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa aktörer. Allt går att lösa!

Vi vill även att du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift och har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Har du även erfarenhet av något hotellbokningssystem ser vi det som meriterande.

Ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Jennica Jonsson (VD Berns och Bank Hotel) på jennica.jonsson@stureplansgruppen.se. I annat fall ber vi dig skicka in ditt Cv via koncernens karriärsida. Vi kallar till intervjuer löpande och ser därav fram emot din ansökan så snart som möjligt, hoppas vi hörs!

Jennica med team,
Berns och Bank Hotel

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02