Annons
Annons

Köksmästare

Scandic Norrköping city

Köksmästare – som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

1 maj 2019 slår vi upp portarna till vår restaurang på nya Scandic Norrköping city, vi vill hitta dig med ett genuint intresse för att skapa härliga matupplevelser för våra gäster. Du kommer att jobba med ett unikt matkoncept som kommar att vara attraktivt både för våra hotellgäster och för den lokala marknaden. Inriktningen är att skapa en ny restaurangupplevelse för hela Norrköping.

I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela med våra gäster. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Du har det övergripande ansvaret för hotellets köksverksamhet. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass!

Dina arbetsuppgifter som köksmästare:
Arbeta utifrån Scandics standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Coacha praktikanter och nya kollegor.
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02