Pastry chef, Demi souschef och ännu fler spännande tjänster på Viking Line
Viking Line
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F01%2F47194_16523.jpg)
Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket.
Delar du vår passion för gastronomi?
Om du är yrkeskunnig och vill utvecklas i ditt yrke, om du är en serviceinriktad lagspelare och ser köket som en enhet, om du trivs att jobba i högt tempo under längre perioder varvat med många lediga dagar – då kan ett jobb ombord passa just dig.
Vi har arbetat fram en ny köksorganisation på M/S Viking Cinderella och söker nu:
- Pastry chef som kan leda och utveckla arbetet kring dessertmatlagningen ombord.
- Demi souschef med helhetsansvar för strategiskt viktiga stationer, till exempel fiskspis, köttspis, gruppspis, personalmat, buffé, förrätter och grill.
- 1:e kockar & kockar som sköter förberedelser och tillagning av all varm och kall mat ombord.
- 1:e Cateringbiträde med ansvar och översikt över personalmässen.
Hos Viking Line hittar du en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i snart 60 år. Vi har stark tro på framtiden – vårt nya fartyg kommer i trafik 2021. Arbetskläder ingår och du bor i egen hytt. Personalen har tillgång till eget gym och bastu ombord.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ombord jobbar du ca 165 dagar/år och är ledig ca 200 dagar/år.
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 10 februari. Ansök och läs mer på https://www.vikingline.se/kontakt/jobb/ombord/