Annons
Annons

Projektledare till Svenska Möten

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av cirka 140 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem.

Vill du bidra till att driva mötesindustrin framåt och vara med i en spännande fas i Svenska Mötens utveckling?  Vi fortsätter att växa och söker nu en kollega till vårt affärsområde Medlemsservice som vill ta ansvar för att projektleda våra nätverksmöten och utbildningar som riktar sig till våra medlemsanläggningar.

Vad innebär rollen?

I rollen som projektledare med ansvar för nätverksträffar, events och utbildningar på Svenska Möten kommer du att ha en varierande arbetsdag. Du kommer att driva olika projekt med eget budgetansvar riktade mot främst våra medlemmar. Du kommer att ha daglig kontakt med medlemmar och partners för att skapa, producera och leverera branschens bästa möten, events och utbildningar. Du ska tycka om att lyfta blicken och jobba med konceptutveckling och innehåll men även gilla detaljerna, logistiken och administrationen kring ett event.

Utöver ansvaret för nätverksträffar och utbildningar kommer du att vara involverad i diverse arbetsuppgifter på avdelningen och/eller de övriga avdelningarna på Svenska Möten. Du har stora möjligheter att påverka din arbetsdag och du trivs med frihet under ansvar. I rollen som Projektledare Medlem rapporterar du till försäljnings- och affärsutvecklingschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från liknande projektledarroll med goda dokumenterade resultat. Du är van kravställare och kan på egen hand men även i team driva projekt framåt.

Du tar egna initiativ, är van att jobba mot deadlines och är målinriktad.

Viktigt för rollen

Du har erfarenhet av projekt- och produktionsledning av möten och events, gärna från och kommunikations- eller mötesbranschen. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) och goda kunskaper inom Office-paketet. Det är meriterande om du kan Trippus och/eller Lime.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk miljö där vi tar tillvara på nya idéer och där möjligheten att påverka är stor. Svenska Möten är i en expansiv fas där vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant och där utveckling är viktig. Vi behöver din erfarenhet och ditt engagemang för att driva oss framåt. Du kommer att arbeta med drivna kollegor som coachar och stöttar varandra. Vi har kollektivavtal, fina personalförmåner och sitter i fräscha lokaler i Upplands Väsby.

Övrigt

Resor, framför allt inom Sverige, ingår i tjänsten.
Tillsvidaretjänst, med sex månaders provanställning med placering på Svenska Mötens huvudkontor i Upplands Väsby. Tillträde så snart som möjligt.

Intresserad?

Sök redan idag då vi intervjuar löpande men senast den 31 maj vill vi ha din ansökan. Du söker tjänsten via vår hemsida: https://www.svenskamoten.se/om-oss/karriar/.

Välkommen att även kontakta Jannis om du har frågor om tjänsten på telefon 0739-81 00 77 eller på mejl jannis.karas@svenskamoten.se..

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02