Annons
Annons

Restaurangchef

Ät bättre, lev bättre!

Eataly är en sjudande italiensk mötesplats med restauranger, barer, kafé och stor saluhall som erbjuder regionala produkter från hållbara italienska och lokala producenter. Vår vision är att ta det bästa från gamla tiders saluhallar och kombinera med restauranger, barer och moderna matbutiker.

I februari 2018 slår vi upp portarna till Sveriges första Eataly i biografen Röda Kvarns gamla klassiska lokaler på Biblioteksgatan, mitt i Stockholms hetaste nöjeskvarter.

Eataly erbjuder spännande möjligheter att utmana dina färdigheter, utöka dina kunskaper och belöna dina insatser i en atmosfär som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling. Hos oss har vi en hög serviceanda, vi är positiva och glada och så bemöter vi våra gäster. Klicka på länken till vår hemsida www.eataly.se och fliken ¨Bli en del av vårt team¨ och välj den yrkeskategori som passar dig och fyll i ansökan.

Välkommen!

Kravprofil:
Omfattning: Heltid/deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträdesdatum: 2018-01-15
Arbetstid: Varierande
Önskad ålder: över 25 år

Önskad bakgrund:
Minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet i ledande position från etablerade restauranger. Goda kunskaper om mat & dryck. Sommelierutbildning meriterande. Stad-utbildningen är meriterande.

Önskad yrkeskompetens: 
Lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift. Datorvana, vi arbetar med MS Office, schema och tidsrapportering i Caspeco och erfarenhet från olika kassa och bokningssystem. Fördel om du har erfarenhet av italiensk mat & dryck och/eller om du talar italienska. Van att jobba i högt tempo. Ledarskapsutbildning och erfarenhet att leda och utbilda ditt team.

Personliga egenskaper:
Viktigt att du har en hög social kompetens. Positiv, serviceinriktad och lyhörd för gästens önskemål. Lösningsorienterad och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är stresstålig, flexibel, ansvarsfull och noggrann. Du brinner för god mat och dryck

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Du leder driften och ansvarar för att restaurangen når affärsplan och ekonomiska mål. Du är kreativ, gillar att sälja och har förmågan att initiera och verkställa idéer, men aldrig på bekostnad av våra kvalitetskrav. Service och värdskap är bland de viktigaste av dina arbetsuppgifter då du arbetar operativt i restaurangen där du leder dina medarbetare genom att vara en positiv och engagerad förebild.

Löneläge: Vi har kollektivavtal

Välkommen med din ansökan önskar vi på Eataly Stockholm!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02