Annons
Annons

Säljare konferens & event till Sabis Hotell & Möten

Sabis Hotell & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Inom Sabis Hotell & Möten ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Våra målgrupper är: konferens, events, fest och den privata marknaden. Vi sitter på Sabis huvudkontor i Wenner-Gren Center vid Norrtull. Våra grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.sabismoten.se samt www.sabis.se

Om rollen

Vill du vara med och driva försäljning på ett bolag i en expansiv fas? Vill du sälja kundupplevelser i världsklass? Då ska du bli en del av Sabis Hotell & Möten! Nu söker vi en Säljare för konferens & event till Sabis Hotell & Möten. Sabis är ett familjärt bolag och vi som arbetar här har ett eget driv och engagemang framåt för att hela tiden bli bättre för våra kunder och medarbetare. Vi jobbar därför brett och hjälper varandra att lyckas!

Sabis Hotell & Möten befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu utöka teamet med en ny Säljare. Som Säljare är du ansvarig för att aktivt driva den uppsökande försäljningen inom konferens, möten och event mot B2B. Detta görs genom säljaktiviteter såsom telefonsamtal, kundmöten, mässor, visningar och andra aktiviteter. Dina främsta ansvarsområden kommer att vara;

  • Driva och utföra nykundsbearbetning inom konferens, möten och event.
  • Aktiv bearbetning av befintliga kunder och utveckla relationerna.
  • Du ansvarar för att driva säljarbetet inom affärsområdet Hotell & Möten. Du kommer att vara en nyckelperson och ha stort inflytande i hur säljarbetet ska byggas upp inom området tillsammans med försäljningschefen.
  • Tillhörande administration, tex sätta ihop offerter, avtal, uppföljning av möten, skapa presentationer m.m.

Tjänsten är på heltid och utgår ifrån vårt huvudkontor i Wenner-Gren Center på Sveavägen i Stockholm. I tjänsten ingår resor inom Stor-Stockholmsområdet och möjlighet till tjänstebil finns. Som Säljare kommer du att rapportera till vår Försäljning- och Bokningschef för Hotell & Möten.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna från konferens och event mot B2B. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och har du ett etablerat nätverk i branschen ser vi det som ett stort plus! Du har god vana av att arbeta administrativt i Officepaketet samt gärna i något PMS-system, vi använder Spectra. Tjänsten kräver körkort samt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Framförallt lägger vi stor vikt vid din personliga kompetens! I din yrkesroll har du ett tydligt kundfokus och är affärsmässig i alla dina relationer. Du fokuserar hellre på lösningar än på problem och har en förmåga att skapa goda relationer samt att lyssna in kunden såväl som din egen organisation. Vidare har du en prestigelös attityd och ryggar inte för att hjälpa till där det behövs. Du är tävlingsinriktad och drivs av ambitiösa mål i en roll där du har stor möjlighet att påverka din egen vardag!

Vi erbjuder
Hos Sabis Hotell & Möten får du möjlighet att arbeta självständigt i ett växande bolag med stort fokus på utveckling. Här gör din insats stor skillnad och du får möjlighet att bygga upp rollen som Säljare från grunden tillsammans med Försäljningschefen. Dessutom ser vi till att ha kul på jobbet tillsammans med ett tydligt ledarskap! Vi hoppas du vill bli en del av vårt framgångsrika team.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor kring tjänsten kan du höra av dig till Försäljning- och Bokningschef Louise Engwall Edholm tel. 070-5451091.

Vi har gjort vårt val av partners för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02