Annons
Annons

Souschef

Restaurangen Moderna Museet

Restaurangen Moderna Museet är en modern museirestaurang som ligger på anrika Skeppsholmen, centralt i city, med Stockholms vackraste utsikt. Här ser vi till att museets besökare hittar allt från härlig fika till mättande luncher. Vi erbjuder även underbara festmåltider och inspirerande vernissagemiddagar.

Restaurangen Moderna Museets drivs av Malin Söderström. Verksamheten grundar sig i kulturarvet från traditionell svensk matlagning med influenser från andra delar av världen. I familjen ingår även Kulturrestauranger i Stockholm, The Swedish Fishery, The Farm och M/S Gustavsberg VII.

Som Sous-Chef är din uppgift att driva och utveckla köket tillsammans med kökschefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa kvaliteten på maten som vi lagar och ansvara för att köket är väl fungerande.

Här finns en fantastisk möjlighet till utveckling, förståelse för struktur och lönsamhet, och att arbeta nära kökschef Joakim Scott som har en lång och gedigen erfarenhet.

Ditt ansvar
Leda och coacha medarbetarna i köket
Upprätthålla våra rutiner och policys
Haccp

Ditt medansvar
Säkerställa kvalitet på det vi serverar
Receptdokumentation
Uppläsning av ny personal
Råvarubeställningar
Inventering
Uppnå ekonomiska mål

Vi söker dig med passion för god och ärlig mat som inspireras av utmaningar, människor och är öppen för ny kunskap

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02