Annons

Souschef Banquet/Event

Svenska Mässan Gothia Towers

Vi söker Souschefer till flera av våra köksteam för fest, pop up event, mässor och möten!

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag året runt. Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framför allt vill man njuta av god mat och dryck – tillsammans! Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3000 gäster för att i nästa servera ett litet sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, men alltid med målet att deras förväntningar både uppfylls och överträffas.

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker Souschefer till både varm- och bankettkök där du kommer har en central roll i den dagliga driften. Du står i nära kontakt med Köksmästaren och är ansvarig när hen inte är på plats. Du deltar även i menyplanering, inköp och arbetsfördelning i teamet. Arbetstiderna är schemalagda alla veckans dagar och tider.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Souschef. Du har både erforderlig utbildning och/eller yrkesvana. God datavana är önskvärt och har du erfarenhet av storkökproduktion är det meriterande. Du bör även ha ett högt engagemang i det du tar dig an, trivas med att jobba i team samt är flexibel och lösningsorienterad. Vi tror du är en person som gillar ett bitvis högt tempo och då delar med dig av din positiva energi till både teamet och övriga kollegor.

Vad vi erbjuder

Tjänsterna är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker primärt från 1 september, men vi kan välkomna nya kollegor redan innan dess.

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta våra Köksmästare:

nicklas.radberg@gothiatowers.com eller johan.carlborg@gothiatowers.com

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02