Annons
Annons

Hogia

zoom

Är du trött på krånglig tidskrävande administration? Hogias lösningar för ekonomi-och lönehantering hjälper dig att få mer tid över till annat.

Slipp leta i pärmar och jaga attester med elektronisk fakturahantering för både kund-och leverantörsfakturor. Förenkla HR-och lönehanteringen med automatiserat system och digitala lönespecifikationer.

Tillsammans med partners levererar vi helhetslösningar för hotell- och restaurangbranschen som integrerar kassa-, boknings-, eller tid- och schemasystem. Med ett unikt produktutbud, personlig erfarenhet från branschen och egen specialistsupport hittar vi en lösning som hjälper till att effektivisera just din verksamhet.

Fler leverantörer

SPECTRA SYSTEMS

Läs mer

Techotel Picasso Digital

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02