Annons
Annons

Techotel Picasso Digital

Av Techotel.

Techotel Picasso är det mest sålda bokningssystemet i Danmark, Norge och Sverige för hotell och restaurang. Sedan lanseringen 2002 har vi installerat över 1000 system runt om i Skandinavien.

Techotel har funnits som aktör på marknaden sedan 1981 och vi fortsätter investera i framtidens tekniska lösningar. Allt för att våra kunder skall ha ett framtids-säkrat bokningssystem för Er och Era gäster. Vi utvecklar, säljer, utbildar och servar IT lösningar till hotell, konferensanläggningar, värdshus, vandrarhem, patienthotell, hotellkedjor och restauranger. Tyngden läggs på inkomsthöjande funktioner, användbarhet och gästservice.

Vår vision är: Techotels kunder ska ha de bästa verktygen på marknaden för att kunna skapa högre intäkter, större arbetsglädje och kunna ge den bästa servicen.
Vårt mål är att leverera ett riktigt all-in-one system. PMS/POS/CRM/ChannelManager/HSK applikationer utan mellanhänder.

Bergkällavägen 31C
SE – 192 79 Sollentuna
Tlf. +46 (0)8 506 614 00
email info@techotel.se
www.techotel.se

Fler leverantörer

SPECTRA SYSTEMS

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Hogia

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02