Annons
Annons

Svenska Spel, Vegas

zoom

Vegas är den enda lagliga spelautomaten i Sverige och finns på ca 1500 restauranger och bingohallar runtom i landet. Ett extra nöje för era gäster – en extra intäkt för er.

Spelglädje ger mervärde

Spel ska vara till glädje för alla. Därför lanserar Svenska spel nästa generation Vegas. Spelautomaten är den enda lagliga på den svenska marknaden och finns redan på 1 500 restauranger, bingohallar och biljardhallar över hela Sverige. Den rejält uppdaterade klassikern erbjuder större spelupplevelser, smidigare inloggning med BankID och enkel betalningslösning så som Swish.

Läs mer om hur Vegas kan skapa mervärde för din verksamhet här

Spelansvar i världsklass
Nya Vegas utrustade med en rad spelansvarstjänster som hjälper spelarna att behålla spelglädjen. Spelaren sätter själv sina gränser innan de börjar spela, de kan stänga av sig direkt i automaten, göra ett självtest och se sin spelhistorik. De får även en analys på hur riskfyllt de spelar med personliga tips på vad de kan göra för att hålla koll på sitt spelande.

Detta är vad vi kallar ett spelansvar i världsklass!

Fler leverantörer

SPECTRA SYSTEMS

Läs mer

Techotel Picasso Digital

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Hogia

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02