Backstage Hotel pÄ DjurgÄrden i Stockholm har utökat verksamheten med bar, brasserie och ett kafé som tillsammans bildar Backstage Zone. HÀr kan bÄde artister och gÀster Àta och bo nÀra omrÄdets alla museer, kultur och musikupplevelser.
Sandra Miller Kinge Àr program- och marknadschef pÄ Cirkus Venues som Àger Backstage Hotel och berÀttar om gÀstresponsen sedan hotellet invigdes för ett par Är sedan.
â Backstage Hotel Ă€r ett spĂ€nnande och personligt hotell. Framför allt fĂ„r vi fin feedback kring det personliga bemötandet, den fantastiska inredningen, att det kĂ€nns som hemma och den otroliga maten som serveras. Vi Ă€r ocksĂ„ otroligt stolta över det vi inte alls kan prata omâŠÂ Exempelvis hur sviten Ă€r en viss artists favorit-loge vid konserter pĂ„ DjurgĂ„rden, hur en annan svit Ă€r den sjĂ€lvklara destinationen för en viss internationell artist och dess stora middagssĂ€llskap efter gig och hur en affĂ€rsman valde att hyra en hel del av hotellet som en villa för bĂ„de fest och övernattning. Nu har vi Ă€ntligen ocksĂ„ utökat med en riktigt bra hotellbar, sĂ€ger hon.
Fantastisk smörgÄstÄrta och magisk tryffelmajonnÀs
I samma byggnad som nya Backstage Zone ligger ABBA the Museum och andra stora turist- och besöksattraktioner som Gröna Lund, Cirkus och Skansen ligger nÀra. Besökarna pÄ Backstage Zone kan ta en fika, Àta eller fÄ en musikupplevelse pÄ i Backstage Bar. HÀr ligger ocksÄ Visitors Bistro och den nya restaurangen Backstage Brasserie.
â Backstage Hotel har nu vuxit frĂ„n att bara vara ett hotell med bra service och god mat till att fĂ„ ett eget brasserie, en egen bar och dessutom ett kafĂ©. Alla Ă€lskar en hotellbar och vi har plockat en del matfavoriter frĂ„n gĂ€sterna genom Ă„ren som en fantastisk smörgĂ„stĂ„rta, vĂ„r kĂ€nda biffmacka och en slider med magisk tryffelmajonnĂ€s.
Backstage Zone, som invigdes den fjÀrde april har haft DJ-kvÀllar och after works och haft en stÀndig puls av besökare till DjurgÄrden.