Annons

Berns lyxspa ska locka nya gäster

zoom Linn Vislie, hotel manager på Berns Hotels och Desiré Kjellberg, vd på Stureplansgruppen Hotels & Resorts berättar om nysatsningen Rooftop Terrace 608.  Foto: Privat
Linn Vislie, hotel manager på Berns Hotels och Desiré Kjellberg, vd på Stureplansgruppen Hotels & Resorts berättar om nysatsningen Rooftop Terrace 608. Foto: Privat
NYHETER. Skytteholms Nordic spa, Pachanga Pool Club på Jacy´z, Elite Stadshotellet i Karlstads Vana spa. Allt fler hotell investerar i poolområden och spa-avdelningar. Senaste tillskottet är Berns Hotels Rooftop Terrace 608, ett privat terrass- spa med privat lounge och jacuzzi.
Annons

Idén om ett spa växte under pandemin då Berns utvecklade konceptet “Private spa”. Desiré Kjellberg är vd på Stureplansgruppen Hotels & Resorts berättar om en önskan att utöka hotellupplevelsen till Berns övriga gäster som nödvändigtvis inte bor på hotellet.

– Berns har en otrolig potential och vi söker alltid efter nya möjligheter att förbättra och utöka vår upplevelse. Rooftop Terrace Private Spa var ett naturligt steg i utvecklingen av hotellet och erbjuder våra gäster möjligheten att fira stort som litet. Vi ser även fram emot att välkomna våra affärsgäster som kanske vill boka sviten för en kombinerad konferens och spa-upplevelse, säger Desiré Kjellberg.

Exklusivt med panoramaview

Hotellets privata spa är försett med egen terrass och jacuzzi med panoramautsikt över Dramaten, Nybroviken och Berzelii park. Här kan sällskap på upp till åtta personer boka in sig på olika slot-tider under veckans alla dagar. Med spalounge vill man ge besökarna en “exklusiv spaupplevelse”, ett alternativ för allehanda privata firande, exempelvis en möhippa eller en baby shower. Därtill välkomnar man även affärsgäster som kan boka sviten för en kombinerad konferens och spa-upplevelse. 

Gäster söker mer intima möten

Under och efter pandemin har Linn Vislie, nytillträdd hotel manager, även märkt att många gästgrupper söker möjligheten till mindre och mer intima mötesmöjligheter. 

– Efter pandemin suktar vi efter att umgås igen. Vi har samtidigt lärt oss att uppskatta umgänge i mindre grupper. Vår saltvattenjacuzzi håller 40 grader vilket innebär att vi erbjuder våra gäster möjligheten att bada och fira hos oss året om, säger Linn Vislie.

Läs mer: 
Stureplansgruppen uppmärksammar kvinnorna
Sayan Isaksson öppnar thairestaurang i Berns

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...