Annons

Forskare om pandemins effekter på besöksnäringen

zoom Morgondagens webbinarium tar upp hur coronapandemin har påverkat besöksnäringen på öar och i skärgårdar.  Foto: Colourbox
Morgondagens webbinarium tar upp hur coronapandemin har påverkat besöksnäringen på öar och i skärgårdar. Foto: Colourbox
NYHETER. Hur påverkar coronapandemin besöksnäringen på öar och i skärgårdar? Det ska tre forskare vid Södertörns högskola ta reda på inom ramen för ett projekt finansierat av Tillväxtverket. På morgondagens webbinarium delar de med sig av sina insikter så här halvvägs in i projektet.
Annons

Imorgon torsdag, 27 maj, klockan 13-14 hålls det första kunskapsseminariet från projektet ”Ö- och skärgårdsturism under pandemin”. Tre forskare från Södertörns högskola ska inom ramen för projektet belysa lärdomar utifrån det som hänt företagen inom turistbranschen under coronapandemin. Här kan du läsa mer om projektet som pågår under 2021 och finansieras av Tillväxtverket, som en del av satsningen på kunskapsutveckling om pandemins effekter på besöksnäringen.

Under morgondagens webbinarium presenterar de tre forskarna från Södertörns högskola – Paulina Rytkönen, projektledare och docent i ekonomisk historia, Marcus Box, docent i ekonomisk historia, och Tommy Larsson Segerlind, filosofie doktor i företagsekonomi – projektets halvtidsrapport och redogör för skärgårds- och ösamhällens erfarenheter, utmaningar och möjligheter från pandemins utbrott i mars 2020 fram till i dag.

Här deltar du i webbinariet: https://sh-se.zoom.us/j/64611324741

Du anmäler dig via enter@sh.se och kontaktperson är Paulina Rytkönen, projektledare och docent i ekonomisk historia.