Annons

Spa i Göteborg får fint bransch-pris

zoom Spa-dagarnas vinnare. Sankt Jörgen kammade hem finpriset.
Spa-dagarnas vinnare. Sankt Jörgen kammade hem finpriset.
NYHETER. Sankt Jörgen Spa har fått Svenska Spahotells Branschpris 2016. Förnyelse är det vinnande konceptet.
Annons

Utmärkelsen Svenska spahotells branschpris 2016 har gått till Sankt Jörgen Park i Göteborg.

– Det här är ett av de mest prestigefulla priserna för spa, eftersom det är branschens pris, säger svenska spahotells avgående ordförande Anders Pertun.

Han delade ut priset i samband med spadagarnas festmiddag.

”Sankt Jörgen Park förnyar ständigt sitt vinnande koncept – ett Spa för alla sinnen – och visar i praktiken att alla detaljer räknas för en optimal upplevelse” heter det i motiveringen.

– Det är så roligt och jag tror att det är delvis för att vi i personalen är så samkörda, säger hotellchef Anna Eliasson.

– Och vi utvecklar oss verkligen ständigt. Nu i augusti börjar vi bygga om igen, fyller spachefen Karolina Heimer i. 

Innehållsrika dagar

Spadagarna 2016 har haft ”sinnenas mötesplats” som tema. Bland annat höll Helena Berggren, som är konsult inom företagsorganisation, en uppskattad föreläsning om ”ditt personliga varumärke – ditt professionella rykte” och hjärnforskaren Claudia Aguirre talade om näring, hudvård och beröring. Under spadagarnas avslutande dag står bland annat frågan om hur musik påverkar vårt köpbeteende.

Selma Spas vd Anders Pertun lämnar nu ordförandeskapet för Svenska Spahotell och byter roll med tidigare vice ordförande Lars Eric Fält, vd för Bokenäs Hav Spa Möten.