Annons

Stureplansgruppen öppnar takbar

zoom Trenden med takbarer i huvudstaden fortsätter. I veckan öppnade <br />
den senaste i raden  – Tetto.  Foto: Sofia Wahlström/Stureplansgruppen
Trenden med takbarer i huvudstaden fortsätter. I veckan öppnade
den senaste i raden – Tetto.
Foto: Sofia Wahlström/Stureplansgruppen
NYHETER. I veckan öppnade Stureplansgruppens nya takbar Tetto – tolv våningar upp från entrén vid Malmskillnadsgatan, intill takrestaurangen Spesso.
Annons

Under de senaste åren har flera takbarer öppnat i Stockholm. Besöksliv skrev nyligen om en av de senare – i Hammarby sjöstad. Och nu har huvudstaden fått ytterligare en – mitt i city.

Fredrik Strebel, Guest Relations Manager Stureplansgruppen, säger att det senaste nytillskottet inspirerats av Capri och New York. Precis som grannrestaurangen har baren ett italienskklingande namn. Tetto, betyder nämligen tak på italienska. Här ska lättare tilltugg serveras, DJ:s ska spela alla dagar i veckan och en cocktaillista med säsongsbetonade råvaror utlovas.

I väntan på bygglov för det specialbeställda sommartaket smygöppnade Tetto nu i veckan. Baren kommer hålla öppet varje dag under sommarmånaderna, meddelar Stureplansgruppen.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...