Annons

Efter rekordsommar: Selma Spa får ansiktslyft

zoom Nu vill man göra Selma Spa ännu mer attraktivt. Planen - att bygga en lyxsvit.
Nu vill man göra Selma Spa ännu mer attraktivt. Planen - att bygga en lyxsvit.
NYHETER. Selma Spa har gjort sin bästa sommar hitintills. Med en omsättning på över 27 miljoner kronor under sommarmånaderna vill nu hotelldirektör Anders Pertun nysatsa. I pajpen finns planer på fler rum, ny etagesvit och nischad hälsoinriktning.
Annons

Selma Spa ska bli ännu mer attraktivt gentemot sina gäster. Det är hotelldirektör Anders Pertun inställd på efter sommarens rekordresultat. 

Mellan juni och augusti omsatte resorten 27,5 miljoner kronor. Med det i ryggen har man på Selma Spa börjat spåna på vidare investeringar. Inget bygglov har ännu trätt i kraft men om det går som Anders Pertin vill så kommer spat att få en extra lyxsvit i två etage.

Hans idé är att plan fem och sex som i dag har öppet mellan sig slås igen. 

Planer på etagesvit 

– Man kan inte använda plan sex om det sitter några och har möte på plan fem så tanken är att vi lägger igen det och bygger en etagesvit högst upp i huset istället, svarar Anders Pertun.

Utöver sviten kommer det inte att byggas fler hotellrum. Kalkylen för vad byggnationen kan komma att kosta är i dagsläget inte klar.

– Vi har inte kommit så långt men vi hoppas att bygget kommer att öka vår attraktionskraft ännu mer, säger Anders Pertun.

Vad ligger bakom er rekordsommar?

– Jag tror delvis att det beror på att vi har en produkt och ett erbjudande som är attraktivt just nu. Marknaden har förstått att vi är ett aktivt spa dit människor åker dels för att vila upp sig men också för att träna. 

Förutom utbyggnaden – vad ska ni mer satsa på?

– Vi kommer att lyfta träningen ännu mer samt skapa en slags medvetenhet kring hälsa. Och med det menar jag inte att vi ska dricka potatisavkok, utan man ska komma hit och få en slags nystart.